Elektrostimulator za oblikovanje zadnjice, stegen in bokov

19.99 

Pot do zavidljive popolne postave, čvrste in napete zadnjice ter ravnega trebuha  lahko dosežete z električnim stimulatorjem mišic.  Prilagodite ga svojim potrebam, saj ima 6 načinov delovanja in 10različnih stopenj intenzivnosti.

Elektrostimulator lahko uporabite tudi za masažo vratu in hrbtnih mišic.

Šifra: WS0130 Kategorije: , ,

Social media

Opis

Elektrostimulator deluje na podlagi najnovejše električne mišične stimulacije (EMS), ki s pomočjo oddajanja električnih impulzov direktno v mišice, spodbudi mišično krčenje in sproščanje, ter tako mišice okrepi, ojača in poveča.

 

Stimulator je oblikovan in prilagojen tako, da na najbolj problematičnih predelih okoli bokov, stegen, zadnjice ali trebuha preoblikujete mišice, spodbudite izgubo nezaželjenih maščobnih oblog in zelo pomembno, da se mišice po napornih treningih ali vadbi regenerirajo in sprostijo.

Elektrostimulator lahko uporabite tudi za masažo vratu in hrbtnih mišic, po neprespanih nočeh, dolgem sedenju ali napornem dnevu v službi. Stimulator lajša bolečine, kajti električna masaža povzroča izmenično krčenje in sproščanje mišic v intervalih, ki so točno dolečeni za zmanjševanje  bolečin.

 

Na hrbtni strani stimulatorja so že vgrajene elektrode, ki z napredno EMS tehnologijo oblikujejo in očvrstijo mišice. Elektrode se na telo pritrdijo s pomočjo visokokakovostnega hidro gela, ki ne škoduje koži, ob tem pa poskrbi za dober oprijem in stabilnost stimulatorja na koži.

 

Uporabite ga tako, da stimulator samo nalepite na željen predel telesa, vklopite gumb za vklop, in izberete enega izmed 6  načinov delovanja in 10 stopnjami intenzivnosti.   Prilagodite ga lahko svojim potrebam in željam, zato je primeren za moške in ženske.

Trening lahko opravite tudi v mirovanju, med gledanjem televizije, opravljanjem hišnih opravil ali v službi, saj stimulator preprosto namestite na telo, med tem pa opravite kar želite.

 

Uporabite ga lahko kadarkoli in kjerkoli, priporočljivo je, da ga uporabite vsak dan, saj bodo tako rezultati vidni že po nekaj tednih. Mišični elektrostimulator je lahek, varen in prenosen, zato lahko učinkovito vadbo opravite vedno in povsod.

 

Podrobnosti:

  • Namenjeno za moške in ženske
  • Primerno za področja: bokov, stegen, zadnjice, vratu, hrbta
  • Najnovejša tehnologija: električna mišična stimulacija (EMS tehnologija)
  • 6 načinov/programov uporabe
  • 10 stopnj intenzivnosti
  • Uporabo zaznamujejo 4 LED indikator lučke
  • Deluje na baterije: 2x AAA (niso priložene)
  • Približne mere: 25mm x 19.9 mm