Ergonomsko-ortopedska blazina za kolena in noge

20.98 

Se vso noč trudite, da bi se počutili udobno, pa se kljub temu zbujate z bolečino v hrbtenici, kolenih in bokih?

Zagotovite si boljši spanec, podporo hrbtenice, udobje v bokih in razbremenite pritisk na kolena ter sklepe z edinstveno ergonomsko ortopedsko blazino!

Na voljo po naročilu

Šifra: WS0011 Kategoriji: ,

Social media

Opis

Se vso noč trudite, da bi se počutili udobno, pa se kljub temu zbujate z bolečino v hrbtenici, kolenih in bokih?

Zagotovite si boljši spanec, podporo hrbtenice, udobje v bokih in razbremenite pritisk na kolena ter sklepe z edinstveno ergonomsko-ortopedsko blazino za kolena in noge!

Image
Ergonomsko oblikovana ortopedska blazina zagotavlja neverjetno udobje in podporo celotnega telesa med spancem. Blazina se prilega naravni obliki vašega telesa, takoj poravna hrbtenico in ublaži njeno bolečino, razbremeni neprijeten pritisk na kolena in sklepe, telo pa povrne v naravno lego.
Image
Blazina je izdelana iz izredno mehke spominske pene, ki nikoli ne izgubi svoje oblike, ne glede na vaš položaj med spanjem. Inovativen sistem prezračevanja omogoča, da blazina diha, zato vedno ostane suha in hladna. Prevleka blazine je pralna, zato jo lahko očistite v pralnem stroju.
Image

Vbočen sredinski del blazine in zaobljeni robovi omogočajo prosto gibanje, spreminjanje položaja med spanjem in upogibanje kolen.

Če si želite zagotoviti popolno podporo telesa, od bokov do gležnjev, naročite 2 blazini in podvojite udobje in podporo.  Preprosto položite blazini med noge druga za drugo in uživajte v popolni podpori telesa.