Nosilec in brezžični polnilec za telefon za ventilacijsko režo

21.90 

Najnovejši pametni brezžični polnilec in nosilec za mobilni telefon je nujen pripomoček za vsak avtomobil. Zasnovan na podlagi pametnega senzorja s samodejnim odpiranjem in obračanjem za 360°. Hkrati pa na podlagi tehnologije QI napolni baterijo na  vašem telefonu.

Nosilec in polnilec za ventilacijsko režo vas bo resnično navdušil.

Šifra: WS0144 Kategoriji: ,

Social media

Opis

Pametni infrardeči senzor bo telefon zaznal na približno 3 cm, ob tem, pa se bodo stranski nosilci odprli, zato lahko katerikoli telefon, ne glede na širino in dolžino postavite na nosilec.

 

QI tehnologija oziroma brezžično polnjenje omogoča dosti hitrejše polnjenje kot navadni avtomobilski polnilci, ki so na trgu. Nosilec se namesti v ventilacijsko režo, kar vam omogoča lažji dostop do telefona in s tem tudi ne moti in ne povzroča zapletov med vožnjo. Nosilec je tako varen za uporabo, saj ga lahko uporabljate samo z eno roko.

Zagotavlja popoln pregled nad zaslonom telefona, ki bo trdno ostal v držalu, ne glede na to, kako ga obrnete, saj se nosilec obrača za 360°. Primerno je za vse pametne telefone, ki podpirajo tovrstno polnjenje (iPhone, Samsung, Huawei…). Nosilec je elegantne srebrno-črne barve.

 

Vsebina paketa:

  • 1x nosilec za avtomobil
  • 1x sponka za ventilacijsko režo
  • 1x USB kabel za polnjenje nosilca
  • Navodila za uporabo