Pametna ura na dotik

37.49 

Napredna tehnologija omogoča Bluetooth (brezžično) povezavo s katerimkoli pametnim telefonom.  Spremljate lahko telesno aktivnost, zdravje, fotografirate okolico, sprejemate in odgovarjate na klice in sporočila,  predvajate glasbo, spremljate obvestila, uporablajte socialne medije in še več.

Pametna ura je lahko nošena kot športna ali elegantna ura, saj s svojo črno barvo in preko 20 funkcijami zares navdušuje.

 

Šifra: WS0137 Kategoriji: ,

Social media

Opis

Uro lahko povežete s katerimkoli pametnim telefonom brezžično preko Bluetooth-a in tako spremljate telesno aktivnost (merite korake, čas, hitrost, maščobo, kilometrino…), predvajate glasbo, fotografirate okolico in sebe (ura ima kamero),  merite kakovost spanca, odgovarjate na klice in sporočila. V uro lahko vnesete imenik oseb, z njo kličete in odpisujete sporočila, uporabljate socialne medije (Facebook, Twitter, Google), uporabljate koledar in kalkulator.

 

Zraven vseh že naštetih funkcij ima ura tudi snemalnik zvoka, galerijo slik, alarm,  program za iskanje mobilnega telefona, če ga zgubite ali kje pozabite, opomnik, ko predolgo sedite na mestu, program Anti lost, s katerim poiščete telefon ali uro. Kadarkoli lahko pogledate na uro in datum, prav tako tudi zgodovino klicev.

 

 

 

Osvetljen in obarvan zaslon na dotik (Touch screen) z visoko ločljivostjo vas bo preprosto navdušil. Pametna ura je lahko nošena kot športna ali elegantna ura, saj s svojo črno barvo in preko 20 funkcijami zares navdušuje.

 

 

Ura je eden izmed najboljših spremljacev pri športnih aktivnostih in vsakodnevnih obveznostih. Zaradi svojega klasičnega, modernega in unikatnega videza je primerna za moške, ženske in otroke.

 

 

 

 

Podrobnosti:

  • Polnjenje na USB kabel (priložen)
  • Več kot 20 funkcij za uporabo
  • UNISEX: Primerna za moške, ženske, otroke
  • Športna ali elegantna ura
  • V črni barvi
  • idelna za šport in vadbo