Prenosni brezžični zvočnik

33.99 

Brezžični zvočnik se preko Bluetooth tehnologije lahko poveže s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom (do 3 osebe na enkrat). Zasnovan je na podlagi brezšumne tehnologije, ki zagotavlja izredno kvalitetno predvajanje glasbe.

Zvočnik je vodoodporen, zato ga lahko uporabljate tudi z stiku z vodnim okoljem in seveda nepogrešljiv na zabavah, piknikih, prireditvah…Moderen in eleganten dizajn vas bo navdušil.

Šifra: WS0150 Kategorije: , ,

Social media

Opis

POVEZAVA IN FUNKCIJE

Brezžični prenosni zvočnik se preko Bluetooth tehnologije lahko poveže z bilokaterim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali računalnikom.

Uporaba zvočnika je resnično preprosta! Povežite s telefonom in uživajte!

Zvočnik se lahko spremeni tudi v »FM radio«. Povezljivost med zvočnikom je mogoča z večimi napravami na enkrat, pomeni, da je lahko več oseb hkrati povezanih z zvočnikom (z namenom izmenjevanja oseb, ki predvajajo glasbo ). Izmed že naštetih funkcij, je mogoča sprememba spreminjanja glasnosti (gumb: +/-) in sprememba predvajanja glasbe (gumb: Play/Stop)

 

ZVOK

Prenosni zvočnik vas bo navdušil z neverjetno čistim zvokom brez šumenja, tudi pri največjih glasnostih med predvajanjem. Zasnovan je na podlagi brezšumne tehnologije, ki zagotavlja izredno kvalitetno predvajanje glasbe.

VODOODPORNOST IN UPORABNOST

Zvočnik je vodoodporen, zato ga lahko uporabljate tudi z stiku z vodnim okoljem, v kopalnici, na plaži in bazenu, terasi in povsod v notranjih prostorih; dnevni sobi, kuhinji, avtu, na kolesu, motorju…

 

Hkrati je pa seveda nepogrešljiv pripomoček na zabavah, piknikih, večernih druženjih in drugih prireditvah.

 

DIZAJN

Moderna, vpladljiva, a hkrati elegantna oblika in zasnova ohišja zvočnika, vas bosta prevzeli. Kombinacija blaga in kakovostne ter robustne gume dajeta zvočniku resnično dovršen izgled.

 

Na hrbti strani ima zvočnik gumijasti predal, ki varuje odprtine za vstavitev kablov pred stikom z vodo.

 

 

PAKET VKLJUČUJE

  • 1x Brezžični prenosni zvočnik
  • 1x USB kabel (polnilec zvočnika)
  • 1x 3.5mm Audio kabel
  • Navodila za uporabo