Prenosni povečevalec zaslona (prenosni hišni kino)

19.99 

Vas po gledanju na telefon bolijo oči? Ne vidite prebrati drobnega tiska, časopisa in knjig? Ste naveličani gledanja filmov na majhnjih ekranih na telefonu?

Predstavljamo vam Prenosni povečevalec zaslona oz. Hišni kino.

 

 

Šifra: WS0143 Kategorije: , ,

Social media

Opis

Povečevalec zaslona oz. Hišni kino poskrbi za zaščito oči ob gledanju v zaslon na telefonu, saj poveča zaslon, naredi jasno sliko (HD) in ob tem pomaga izboljšati izkušnjo gledanja videoposnetkov in vsebin na mobilnem telefonu. Poveča pa tudi črke na drobno napisanem tisku, kot so v časopisu, navodilih za uporabo in knjigah, in vse ostalo, kar nastavite na držalo.

 

Povečevalec zaslona je zasnovan na podlagi ergonomskega principa, saj zagotavlja razdaljo od oči do zaslona mobilnih naprav, in tako skrbi, da vas oči po gledanju zaslona ne bolijo in ob tem ne izgubljate vida, prav tako pa zmanjšuje sevanje naprav, in skrbi za zaščito vaših oči. Zaslon poveča kar za 3-4 krat. Povečevalec je narejen iz vrhunske fresnel leče, ki zamenja splošno lečo, zato je slika jasnješa in bolj HD.

 

Najsodobnejša ideja o prenosnem kinu je, da  napajanje za izdelek ni potrebno. Deluje popolnoma brez kablov, polnilcev in elektrike, zato je varen in preprost za uporabo ter primeren za otroke in odrasle.

 

Na zadnji strani je držalo za mobilni telefon, kamor položite mobilno napravo, knjigo, časopis ali drugo stvar, ki jo želite povečati. Povečevalec zaslona je primeren za vse modele in znamke mobilnih telefonov in tablične računalnike, do  18 cm velikosti.

Ta izdelek je prenosljiv, ne glede na to, kamor greste, je vedno najboljša izbira. Prenosni povečevalec zaslona je črne barve.