Priročen namizni sesalnik

18.99 

“Spet te nadležne smeti na pisalni mizi, v kuhinji in avtomobilu”. Vas ostanki šiljenja, radirke, prahu, drobtin, dlak hišnih ljubljenčkov in las spravljajo ob pamet?

Predstavljamo vam priročen namizni sesalnik, ki posesa tudi najmanjšje delce vseh vrst odpadkov, in zagotovi vedno čist dom.

Oglejte si video

Šifra: WS0027 Kategoriji: ,

Social media

Opis

“Spet te nadležne smeti na pisalni mizi, v kuhinji in avtomobilu”. Vas ostanki  šiljenja, radirke, prahu, drobtin, dlak hišnih ljubljenčkov in las spravljajo ob pamet?

Predstavljamo vam priročen namizni sesalnik, ki posesa tudi najmanjše delce vseh vrst odpadkov, in zagotovi vedno čist dom.

Uporabite ga lahko na popolnoma vseh površinah, kot so mize, kuhinjske površine, avtomobili, tipkovnice in druge, samo  zaradi njegove kompaktne zasnove.

Na spodnji strani ima sestalnik namreč še majhne ščetine, ki poskrbijo za še bolj učinkovito čiščenje in odstranjevanje delcev. Poskrbi za odpravo vseh vrst nadležnih odpadkov: ostanke papirja, radirke, šiljenja, pepela, drobtin, dlak hišnjih ljubljenčkov, las…

Pri vsem tem, pa je izgled sestalnika izjemno eleganten, modern in izviren. Deluje ob pritisku na gumb  vklop/izklop in je zelo enostaven za uporabo.

Zraven prejemte tudi krtačko za čiščenje zbirnika smeti, ki ga enostavno spraznite kadar želite.

Image