Robotski brisalec tal

49.99 

Vrhunski pomivalec tal deluje na podlagi inteligente avtomatske tehnologije, ki omogoča, da bo vaš dom vedno čist. Primeren je za vse lesene in keramične površine, ki deluje na dva načina: mokro in suho brisanje tal. Popolnoma odstrani prah, drobtine, dlake hišnih ljubljenčkov, lase, bombaž in druge vlaknene predmete iz tal.

Zamenjajte ročno brisanje tal za robotsko!

Ni na zalogi

Šifra: WS0151 Kategorije: , ,

Social media

Opis

DELOVANJE

Visokofrekvenčno givljivo gibanje temeljito očisti vse vrste tal; ploščice in keramična tla, lesena tla (parket, laminat..), marmorna in druge vrste tal. Zanesljivo odstrani prah, drobtine, dlake hišnih ljubljenčkov, lase, bombaž in druge vlaknene predmete iz tal v vašem domu.

 

Popolnoma avtomatsko delovanje Robotskega brisalca tal, deluje na podlagi inteligentno zasnovane tehnologije, ki omogoča, da bo vaš dom vedno čist.  Zasnovan je na podlagi preprečevanja trkov ob predmete, tako, da med pomivanjem tal ne uničuje pohištva. Ima močan zagon, ki brisalcu omogoča premikanje po površini čiščenja. Njegova oblika poskrbi, da bodo očiščena tudi težko dostopna mesta, na primer pod omarami, sedežno garnituro, okrog stranišča, med stenski koti…

 

 

Pomivalec tal je prav tako izredno tih in natančen pri brisanju tal, ob enem pa za zagon potrebuje samo 1 dotik na gumb za vklop. Uporaba robota je avtomatska, tla pomiva samostojno, za zagon sta potrebna samo 2 koraka:

  1. Vključite stikalo, pod krpo za brisanje na »ON/vklop«, in robota postavite na tla.
  2.  Pritisnite glavni srebrni gumb na sprednji strani robota. Robotski brisalec tal bo tako pričel z čiščenjem tal

 

SUHO ALI MOKRO BRISANJE TAL

Robotski brisalec tal se lahko pohvali s kar dvema načinoma delovanja čiščenja: Mokro in suho čiščenje tal.  Pri pomivanju tal z mokro krpo, čistilna glava robota odstrani madeže na tleh in umazanijo iz tal. Pri načinu suhega pometanja, pa robot ulovi prah, drobtine, lase, dlake hišnih ljubljenčkov in druge nečistoče.

 

Robotski brisalec tal je prav tako primeren za vse hišne prostore. Polni se preko  kabla, ki je priložen ob nakupu.  Pametni robot deluje 120 minut, brez vmesnega polnjenja, vendar vsakih 30 minut opozarja za zamenjavo umazane krpe za čisto krpo, in tako zagotovi najboljše rezultate čiščenja. Okvirna površina oziroma domet čiščenja z enim polnjenjem je 200 m².

 

 

Podrobnosti:

  • Čas polnjenja (USB polnjenje): 4h
  • Čas čiščenja: 120 min
  • Tip baterije: vgrajena baterija
  • Mere izdelka: 260x260x65mm
  • Teža izdelka: 735g
  • Delovna napetost: 3.7V/2400mAh
  • Glasnost izdelka: prbl. 60dB
  • Priloženi dodatki: navodila za uporabo, USB kabel za polnjenje