Športna kamera z vodoodpornim etuijem in nastavki

37.30 

Zabeležite in ujemite najlepše spomine in trenutke med vsemi športnimi aktivnostmi. Kamera ima vodoodporni etui (kar do 30m globine), ki omogoča snemanje fascinantnih vodnih športov in zimskih športov, ter drugih športov na prostem. 

Uporabite jo lahko tudi na motorju in avtomobilu in posnamete vožnjo in cestni promet.  Set športne kamere vsebuje še  11 dodatkov, s katerimi lahko kamero namestite na različne površine.  Kamera je namenjena vsem uporabnikov, otrokom in odraslim.

Šifra: WS0149 Kategoriji: ,

Social media

Opis

Zabeležite in ujemite najlepše spomine in trenutke med vsemi športnimi aktivnostmi. Kamera ima vodoodporni etui (kar do 30m globine), ki omogoča snemanje fascinantnih vodnih športov (plavanje, potapljanje, smučanje in deskanje na vodi, jadranje…) in zimskih športov npr. smučanje, sankanje, in še mnogo več.

Prav tako je športna kamera namenjena športnim aktivnostim na prostem, kot so, kolesarjenje, hoja, tek, plezanje. Kamero lahko pritrdite tudi na ogledalo v avtomobilu ali na krmilo na  motorju in posnamete cestni promet.

 

Zaslon visoke ločljivosti prikazuje in predvaja videoposnetke in slike, ki jih boste  zabeležili med zabavnimi športnimi aktivnostmi. Športna kamera deluje na podlagi snemljive baterije, ki se polni preko USB kabla  s stenskim adapterjem ali v računalnik. Tako je baterijo mogoče zamenjate in tovrstni način ohranja življenjsko dobo kamere.

 

Set vsebuje 11 dodatkov, ki jih lahko uporabite pri različnih športih, glede na to, kam želite kamero namestiti. V kamero lahko namestite SD kartico in ohranjate spomine na kartici, ali pa jih kasneje prenesete na računalnik.Športna kamera je namenjena vsem uporabnikov, otrokom in odraslim, ki želijo ujeti fotografije ali posneti videoposnetke med aktivnostmi.