O nakupu

V spletni trgovini rabat.si so na voljo naslednji plačilni pogoji:

  • po povzetju – celotna kupnina + stroški dostave, ki so navedeni v naročilu, dostavljalec vam NE BO zaračunal nobene dodatne provizije.
  • po predračunu – predračun vam bomo poslali takoj po prejetem naročilu,znesek nakupa nakažete na  naš transakcijski račun, ki ga najdete na predračunu, plačilo pa mora biti izvedeno najpozneje v 3 dneh od datuma naročila, v nasprotnem primeru se naročilo stornira.

Dostava se izvaja preko pogodbenega partnerja GLS Slovenija.

  • Stroški dostave so obračunani po veljavnem ceniku GLS Slovenija. Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan, oziroma v najkrajšem možnem času.
  • Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila in velja za področje  Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije, se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.
  • Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah , lahko pa vam paket dostavijo tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, paket pa prevzamete v vaši najbližji poslovalnici GLS Slovenije v roku 15 dni.
  • Strošek vsake dostave znaša 3,40 €.

Rok dobave

Roki dobave se razlikujejo glede na proizvajalca izdelka. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo po elektronski pošti ali telefonu obvestili o predvidenem roku dostave.

Kadar ima naročeno blago različne dobavne roke, bo dostavljeno v roku, ki velja za izdelek z najdaljšim dobavnim rokom. Če je na primer naročen artikel z rokom dobave 3 dni in artikel z rokom dobave 10 dni, bo blago dostavljeno najkasneje v roku 10 dni.

Postopek naročanja – nakupa
Na spletnem portalu rabat.si so prikazani izdelki, ki jih med brskanjem po spletni trgovini lahko naroči uporabnik/kupec. Ob izbranih izdelkih je naveden celoten strošek nakupa.

Uporabnik/kupec ima v vsakem trenutku, do » Zaključi nakup « vedno možnost preklica. Če iskanega izdelka ni na spletni strani, lahko kupec za ta izdelek pošlje povpraševanje. Če je bilo naročilo uspešno posredovano, se naročniku/kupcu izpiše tekst: Vaše naročilo je bilo uspešno zaključeno…

Pri naročilu navedite telefonsko številko, saj jo  potrebujemo za dostavo. Če želite plačati po predračunu, če želite, da se vam paket dostavi na drugi naslov ali če naročilo zahteva dodatne podatke, kot so barva ali kateri drugi podatki, le-te vpišite pod komentar.

 

Opis tehničnih postopkov za sklenitev pogodbe

Dodajanje izdelka v košarico

Na spletni strani izberite željeni izdelek. Izbrani izdelek lahko kupite na dva načina:

  1. Gumb »DODAJ V KOŠARICO«

S klikom na zelen gumb »Dodaj v košarico« izdelek dodate v košarico.

Če želite dodati še druge izdelke v košarico, lahko »Nadaljujete z nakupovanjem« (pritisnite gumb desno zgoraj), ali pa z nakupom zaključite in pritisnete gumb »Na Blagajno«.

Ko imate vse izbrane izdeleke v vaši košarici, imate v košarici pregled vašega naročila in možnost spremembe količin izdelkov.

S klikom »Na Blagajno« vas gumb preusmeri na stran »Zaključek nakupa«, kjer vnesete podatke plačnika, možnost plačila in zaključite nakup z gumbom »Kupite sedaj«.

  1. Gumb »NAROČI ZDAJ«

Za takojšnji nakup, brez dodajanja drugih izdelkov iz spletne strani, lahko željeni izdelek naročite s klikom na oranžni gumb »Naroči zdaj«, kjer vas gumb preusmeri takoj na »Zaključek nakupa«.

V »Podatki plačnika« vnesete vaše podatke in pritisnite gumb »Kupite sedaj«, da uspešno oddate naročilo.

Po zaključenem nakupu se vam prikaže zahvalna stran in povzetek opravljenega nakupa.